روز دوشنبه هفتم خرداد 1403، جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سالن حضرت قائم(عج) شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

به گزارش راگا پرس، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به مناسبت روز جهانی شیر، جلسه آموزشی با موضوع بهداشت و ایمنی مواد غذایی با حضور مهندس بیتا نافعی، کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان مدرس، برای همکاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در سالن حضرت قائم(عج) این شبکه برگزار شد.

در این جلسه نافعی در خصوص بهداشت موادغذایی از ابتدای مراحل فرآوری تا عرضه و مصرف و شیوه های صحیح نگه داری موادغذایی (استفاده از دمای چهار درجه، تهیه کنسرو، خشک کردن، استفاده از نمک، غلیظ کردن و افزایش فشار اسمزی) توضیحاتی ارائه کرد.