فرماندار ویژه شهرستان ری:

به گزارش اداره روابط عمومی فرماندار‌ی ری، مهدی باب‌الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه شورای اداری این شهرستان، اظهار کرد: با مبالغ ارزش افزوده پروژه‌هایی باید در کمیته برنامه‌ریزی طرح و سپس تصویب شود. ما باید در ابتدا اولویت پروژه را بررسی و نحوه خرج کردن و هزینه کرد را تعریف کنیم. وی افزود: تمام پروژه‌های تعریف شده باید پیشرفت داشته باشد تا بر مبنای ضریب اقدامات عمرانی پول‌های پروژه‌ها آزادسازی شود. مثلاً ۱۰۰ میلیارد تومان باید برای پروژه کمربندی قلعه نو پرداخت و این پروژه تکمیل شود تا پروژه جدید تعریف کنیم. فرماندار شهرستان ری با بیان اینکه ارزش افزوده شرایطی گزنده، حساس و خطرناک دارد، بیان کرد: برای ارزش افزوده باید در کمیته‌های برنامه‌ریزی اولویت‌بندی کنید. اکنون در زمان بودجه‌بندی باید پروژه‌ها معرفی و در کمیته بررسی شود. باب‌الحوائجی خاطرنشان کرد: پروژه‌هایتان را پیشنهاد کنید تا کارشناسی‌های لازم در کمیته برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری لازم انجام شود و اجرای پروژه چنانچه به مصلحت و نیاز و اولویت مردم بود از بودجه سال آینده برای آن اعتبار در نظر گرفته شود. وی عنوان کرد: ساختارها و رفتارها در شهرستان ری باید تغییر کند. اتحاد، انسجام، نزدیکی و همدلی در عین حال تعاملات و اقتدار مدیریتی،

افزایش سطح دانش و آگاهی از نقاط قوت مدیران است / اقتدار مدیر در گرو دانش و اطلاع از قوانین و مقررات است

به گزارش اداره روابط عمومی فرماندار‌ی ری، مهدی باب‌الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه شورای اداری این شهرستان، اظهار کرد: با مبالغ ارزش افزوده پروژه‌هایی باید در کمیته برنامه‌ریزی طرح و سپس تصویب شود. ما باید در ابتدا اولویت پروژه را بررسی و نحوه خرج کردن و هزینه کرد را تعریف کنیم.

وی افزود: تمام پروژه‌های تعریف شده باید پیشرفت داشته باشد تا بر مبنای ضریب اقدامات عمرانی پول‌های پروژه‌ها آزادسازی شود. مثلاً ۱۰۰ میلیارد تومان باید برای پروژه کمربندی قلعه نو پرداخت و این پروژه تکمیل شود تا پروژه جدید تعریف کنیم.

فرماندار شهرستان ری با بیان اینکه ارزش افزوده شرایطی گزنده، حساس و خطرناک دارد، بیان کرد: برای ارزش افزوده باید در کمیته‌های برنامه‌ریزی اولویت‌بندی کنید. اکنون در زمان بودجه‌بندی باید پروژه‌ها معرفی و در کمیته بررسی شود.

باب‌الحوائجی خاطرنشان کرد: پروژه‌هایتان را پیشنهاد کنید تا کارشناسی‌های لازم در کمیته برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری لازم انجام شود و اجرای پروژه چنانچه به مصلحت و نیاز و اولویت مردم بود از بودجه سال آینده برای آن اعتبار در نظر گرفته شود.

وی عنوان کرد: ساختارها و رفتارها در شهرستان ری باید تغییر کند. اتحاد، انسجام، نزدیکی و همدلی در عین حال تعاملات و اقتدار مدیریتی، تغییرات و اصلاحاتی در روند مدیریت و رده‌های مختلف شکل و شهرستان ری در طراز خودش باید قرار بگیرد.

فرماندار شهرستان ری اشاره کرد: رفتارها و ساختارهای مدیریتی و نیز نگاه ما به اجرای قانون و آیین نامه‌ها باید تغییر کند. دانش و آگاهی خود را باید ارتقاء دهیم تا باعث عزت و صیانت و اقتدار مدیر شود.

باب‌الحوائجی تاکید کرد: تدبیر و مدیریت نیاز به پشتوانه، آگاهی از شرح وظایف خود مدیر و دستگاه مربوطه و … دارد و مدیران در جهت به‌روزرسانی خود باید اقدام کنند چراکه آیین نامه‌ها بخش نامه‌ها و قوانین در حال تغییر است و باید اطلاعات مدیران به‌روز باشد.

وی در راستای هماهنگی مدیران شهرستان، به قانون عزل و نصب استانداران و فرمانداران اشاره و بیان کرد: ماده ۱۰ و ۱۵ را باید در نظر بگیرید رؤسا و مسئولین ادارات با توجه به ماده ۸ قانون در شهرستان با هماهنگی فرماندار منصوب می‌شوند.

فرماندار شهرستان ری گفت: وظایف خود را خوب بشناسیم و خوب عمل کنیم. افزایش سطح دانش و آگاهی از نقاط قوت مدیران است. اقتدار مدیر در گرو دانش و اطلاع از قوانین و مقررات است.

باب‌الحوائجی ضمن بیان اینکه بی‌برنامگی در سطح شهرستان احساس می‌شود، افزود: بی‌برنامگی را برنمی‌تابیم، شورای برنامه‌ریزی توسعه استان از ما برنامه می‌خواهد و مدیران باید عزم جدی، قوی و مستمر در این موضوع داشته باشند.وی تاکید کرد: مدیر باید با نشاط و برنامه به مردم خدمت کند تا زیرمجموعه هم با همین روحیه در خدمت مردم باشد و به کمک مردم بیاید.

فرماندار شهرستان ری افزود: قوانین خوبی وجود دارد اما بعضاً مجریان خوبی نداریم پس نظارت‌ها باید افزایش پیدا کند.

باب‌الحوائجی با اشاره به حسن رفتار با ارباب رجوع، اظهار داشت: گروه ناظرین به صورت نامحسوس به ۶ اداره سر زده و برخورد مسئولان با مردم را ارزیابی کرده‌اند البته این روال ادامه خواد داشت.

وی با بیان اینکه مردم نباید ما را از خودشان جدا ببینند، افزود: باید با روی گشاده و خوش‌اخلاقی به مردم خدمت کرد چراکه مردم ولی نعمت ما هستند.

فرماندار ری با اشاره به رصد فعالیت مدیران، تاکید کرد: بعضی مدیران برنامه‌ای برای کارهایشان ندارند که این موضوع قابل قبول نیست و تا پایان سال ۱۴۰۲ مدیران برنامه‌ریزی فرصت دارند.

باب‌الحوائجی با بیان اینکه پاسخگویی مدیران باید ۱۰۰ درصد و صادقانه و شفاف باشد، افزود: جلسات باید کارآمد و دارای خروجی باشد و با تاخیر و بی‌تفاوتی از کنار جلسات نگذریم.

وی اظهار داشت: مردم را در جریان اقدامات انجام شده قرار دهید و بنر فعالیت‌های صورت‌گرفته و پیشرفت پروژه‌های عمرانی را در سطح شهر بزنید.

فرماندار شهرستان ری ضمن گلایه‌مندی از شهرداری منطقه ۲۰ گفت: ما با تمام شهرداری‌های سطح شهرستان ارتباط داریم و آنان پاسخگو هستند ولی هیچ‌گونه تسلط و مدیریتی بر شهرداری منطقه ۲۰ نداریم که این یکی از موضوعات و معضلات شهرری است.

باب‌الحوائجی ضمن بیان اینکه این مشکل شهرداری منطقه ۲۰ باعث عقب‌ماندگی شهر ری شده است، افزود: شهرداری منطقه ۲۰ تحت مدیریت ما نیست و ما نمی‌توانیم اولویت پروژه‌ای برای آن تعریف کنیم.

فرماندار بیان کرد: در سایر شهرداری‌های شهرستان ری مانند شهرداری باقرشهر، حسن‌آباد، قیامدشت و … می‌توانیم پروژه‌ها را بررسی کنیم جز شهرداری منطقه ۲۰ که باید برای این مسئله فکر اساسی شود.

باب‌الحوائجی ضمن بیان اینکه شورای اداری از این به بعد به طور منظم تشکیل می‌شود، گذری هم به موضوع انتخابات زد و گفت: هرچند موضوع انتخابات در شهرستان به خوبی پیش می‌رود اما برخی مکاتبات ما با شهرداری‌ها هنوز پاسخ داده نشده است.